OVER ONS.

We Werken Er Hard Aan Om Uw Borduurmotieven Van De Beste Kwaliteit Te Voorzien

Bij Cetio besteden we veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid. We kiezen voor hoge kwaliteit materialen om de levensduur van onze artikelen zo lang mogelijk maken. We willen met onze producten het verschil maken in de industrie. Met ons klein, creatief team werken we hard om onze klanten van de beste kwaliteit te laten genieten voor de juiste prijs.

Ons bedrijf - Cetio

De naam Cetio komt van de dino de ‘Cetiosaurus’ zoals te zien is in ons logo. We willen met Cetio het verschil maken in kwaliteit naar de klant toe. Door samen een concept uit te denken waar het idee van de klant ondersteund word door onze expertise geloven we dat we het beste resultaat bekomen.

Borduren op uw maat.

Bij Cetio zorgen we dat vanaf dat eerste telefoontje of e-mailtje tot en met de levering bij u thuis of op het bedrijf, service bij ons op nummer één staat. Onze toewijding aan onze klanten is om de hoogste kwaliteit te bieden in wat we doen, samen met onze ongeëvenaarde klantenservice. Dit is volgens ons wat ons onderscheidt van andere soortgelijke bedrijven. Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om u te helpen met alle details om uw project er zo goed mogelijk uit te laten zien en binnen uw budget te passen. Hoe dan ook, we beloven je dat onze aandacht voor detail ervoor zal zorgen dat je terug blijft komen…. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Ons Team

De broers Van Tilborgh zijn samen de  co-founders van Cetio borduurstudio. 

Rob Van Tilborgh

Co-Founder

Lars Van Tilborgh

Co-Founder

F.A.Q.

De meest gestelde vragen.

Verzenden en leveren

Levertermijn standaardbestelling na bevestiging is 1 week, uiterst 2 weken. Levertermijn voor groep bestellingen is 2-3 weken.

Urgente bestellingen zijn mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of via mail contact met ons op.

Doordat onze producten gecustomized zijn is retourneren niet mogelijk. Wel contacteren wij u na het bestellen.  Hier zijn wijzigingen aan het product nog mogelijk.

Bij grote groepsbestelling 

Borduren en bedrukken

We helpen je graag bij het maken van een bewustere keuze.  We bieden milieuvriendelijke kledingcollectie aan. We willen een avontuurlijk en verfrissend assortiment aanbieden met duurzame en innovatieve materialen die de wereld van professioneel textiel uitnodigt om de diversiteit van de detailhandel over te nemen. 

Een gepersonaliseerd cadeau met goede inside joke of een lieve tekst is voor elke gelegenheid toepasselijk en vooral origineel.

Wij maken ons Professioneel borduurwerk mogelijk met de Brother PR1055 X.

Winkelwagen